XX ANNIVERSAIRE LÍTHICA - L'ANNEE DU LABYRINTHE NEWS!!!

NOV 2013 - NOV 2014Inauguració

Vídeos

Vídeos Joana Bagur:
Construcció "LABERINT VEGETAL": www.youtube.com/watch?v=Sk0BrHgeLkY
Construcció "LABERINT MINERAL": www.youtube.com/watch?v=Iuz3IHmfhXo
Inauguració laberint mineral LABERINT "LÍTHICA".DOSA de "Gent Jove": youtu.be/cFb8HlCxNX8


Vídeo de Joan Allès:
El gran laberint de Líthica vimeo.com/103501114Com a continuació del programa de celebració del XX aniversari de Líthica, us convidem a participar el proper 1 de maig en el traçat i desenvolupament dels dos laberints que es creen enguany a les pedreres de s´Hostal i a acompanyar-nos a prendre un vinet i a la barbacoa amb què tancarem la jornada a les pedreres.

Començarem a les 18h amb un kolam* del Laberint vegetal a les pedreres antigues resseguint amb sauló el traçat del laberint vegetal que naixerà aquesta primavera (*kolam: dibuix amb pols d´arròs, arena... i pigments que es fa sobre el terra a l´Índia).

A les 20h ja a les pedreres modernes, col·locarem les espelmes damunt el traçat del futur gran Laberint... i encendrem el Laberint d´espelmes, que donarà llum a aquest nou projecte que Líthica duu endavant amb el vostre suport.

Esteu tots convidats a participar en aquestes activitats i a prendre un vinet tots junts!

Devers les 20.30h tindrem la barbacoa, que s´haurà estat preparant a la pedrera de l´Escala tallada. Per a aquesta darrera activitat s´ha de reservar per telèfon o correu electrònic abans del 29 d´abril. El preu és de 6€ i inclou carn, amanida, pa i vi.

US HI ESPEREM!

©2008 Líthica.es