Podeu complementar el passeig a les pedreres s’Hostal amb la visita a l’hospital d’animals de GOB Menorca, que Lithica acull a la pedrera de l’Alzina.

 

Animals emblemàtics de la fauna menorquina, de prop. En descobrireu la problemàtica i com des d’aquest hospital s’hi intenta posar remei. Visita guiada i panells explitius.

 

  • Horari: De dilluns a dissabte, de 18.00h a la posta de sol

 

  • Espais: Terrari de tortugues de terra; basses de tortugues exòtiques; bassa de recuperació de calàpets; diversos espais amb ocells que no podrien sobreviure en llibertat: falcons, soters, milans, xúrics, òlibes… des del Centre contribueixen a la important tasca de sensibilització ambiental.

 

  • Activitats: Els dimarts, des de les 18.30h, tallers per a tota la família on aprendre jugant diferents aspectes i curiositats dels animals

 

  • Preus: Entrada Lithica (online recomanada o a taquilla) + Suplement 2€ a abonar directament a l’hospital d’animals (gratuït fins als 12 anys inc.)

 

  • Accés: des de l’entrada de Lithica-Pedreres de s’Hostal, al camí Vell

 

La vostra visita ajuda el Centre a fer la seva feina millor. Us hi esperen!

 


 

 

Podéis complementar el paseo de las canteras de s’Hostal con la visita al Hospital de Animales de GOB Menorca, que Lithica acoge en la cantera de la Encina.

 

Animales emblemáticos de la fauna menorquina, de cerca. Descubriréis su su problemática y cómo desde este hospital se intenta remediar. Visita guiada + paneles explicativos.

 

  • Horario: De lunes a sábado, de 18.00h a la puesta de sol

 

  • Espacios: Terrario de tortugas de tierra; charcas de tortugas exóticas; charca de recuperación de sapos; diversos espacios con ejemplares de aves que no podrían sobrevivir en libertad: halcones, milanos, soters, cernícalos, lechuzas… desde el Centro contribuyen a la importante labor de sensibilización ambiental.

 

  • Actividades: Los martes, desde las 18.30h, talleres para tota la familia donde aprender jugando diferentes aspectos y curiosidades de los animales

 

  • Precios: Entrada Lithica (online recomendada o en taquilla) + Suplemento 2€ a abonar directamente en el hospital de animales (gratuito hasta los 12 años inc.)

 

  • Acceso: desde la entrada de Lithica-Pedreres de s’Hostal, en el camí Vell

 

Vuestra visita ayuda al Centro a realizar mejor su labor. Os esperan!

 


 

INFO:

GOB Menorca

Emergències fauna silvestre: +34 619 834 597  ·  +34 971 350 762  ·  112

juliol 1 @ 18:00 — setembre 3 @ 20:30
18:00 — 20:30 (1538h 30′)