Un dels dies especials per a Lithica a les Pedreres de s’Hostal és el Dia del Laberint, que cada any es celebra el primer dissabte de setembre, recordant la data d’inauguració dels Laberints l’any 2014. És un dia de festa, de portes obertes, d’activitats compartides… de descobrir i potenciar l’essència laberíntica de les pedreres.

 

El gran Laberint Mineral és també un gran símbol de nou camí per a unes pedreres que s’han convertit en una altra cosa. Els nous camins a Lithica són la recuperació d’espais sepultats, descobrir el paisatge esculpit, escoltar la lliçó de les pedres que mostren la marca del trencador… fent viure a tot el qui arriba la màgia dels seus jardins i la monumentalitat de les grans pedreres tallades per humils mans artesanes.

 

Enguany el matí del Dia del Laberint als joves i petits amb el Taller de Marès, per descobrir com es treballa la pedra amb les mans; i les sessions de teatre en família on Ariadna ens contarà la seva història amb el Minotaure.

 

Al Fosquet el Laberint acull la vida en acció de l’espectacle Quimera, dansa contemporània, a càrrec de la companyia Art en Moviment.

 

Horari de portes obertes: matí de 9.30 h a 14.30 h. i capvespre de 16.30 a 18.00 h.

setembre 2 @ 10:00
10:00 — 11:00 (1h)

Pedreres de s’Hostal

Mila Gómez

Entrades