ENTRADES:

www.pedravivamenorca.com  | Cafeteria Ànima (c. Sant Sebastià, Ciutadella)

Lithica – Pedreres de s’Hostal (Camí Vell, Ciutadella)

 

 

PEDRA VIVA

el nucli dur del festival (… i també la roca mare i la més pura que es troba a l’illa). Programa multidisciplinar, amb teatre, dansa, música o circ, sempre de la mà de grups o companyies contemporànies que copsin la particularitat de l’indret i vinguin amb ganes d’experimentar amb l’espai. Durant dos mesos l’any, Pedra ofereix funcions inèdites, estrenes autonòmiques i nacionals, i amb artistes d’arreu del món dins d’un escenari privilegiat. Un espectacle volgudament diferent cada setmana, deixant sempre oberta l’escletxa a la sorpresa i apte per a mirades curioses. Els dimecres, a les 20h. 

 

 

PEDRA EN VIU

Mostra i Residència d’Arts Escèniques Menorquines per donar visibilitat, dinamitzar i enfortir la xarxa dels artistes locals i contribuir a la seva projecció exterior. El cap de setmana del 14, 15 i 16 d’agost. 

 

 

CANTERA VIVA

Programa educatiu per a joves d’entre dotze i divuit anys, amb l’objectiu d’apropar-los a la música i les arts escèniques des d’un vessant crític. Junts intentem desxifrar l’art i debatre’l en grup forjat una mirada analítica i sensible. Inscripció i participació gratuïtes (15 persones aprox.). Del 6 de juliol al 7 de setembre.  

 

juliol 8 @ 20:00 — setembre 2 @ 21:30
20:00 — 21:30 (1345h 30′)