Horari al ritme de la llum del capvespre / Horario al ritmo de la luz de la tarde

Dia 1: a les 19.30h   /  Dies 8 i 15: a les 19.00h 


TICKETS ONLINE 10€

Codetickets – Guitarra espanyola

Codetickets – Música clàssica índia

Moments de connexió amb el jardí a través de la música.

 

 

 


 

JOAN MERCADAL

Músic, intèrpret i compositor de guitarra flamenca, natural de Menorca.

Llicenciat en interpretació de guitarra flamenca per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) el 2021. Diplomat a l’escola d’art flamenc Fundación Cristina Heeren de Sevilla el 2014, especialitzat en acompanyament al canti i al ball tradicional flamenc.

El guitarrista Joan Mercadal s’inspira en el jardí per omplir-lo de música espanyola. Dels aires d’elegància clàssica fins l’emoció flamenca, la subtilesa de la seva música s’acomoda entre la pedra.

Músico, intérprete y compositor de guitarra flamenca, natural de Menorca.

Licenciado en interpretación de guitarra flamenca por la Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) el 2021. Diplomado en la escuela de arte flamenco Fundación Cristina Heeren de Sevilla el 2014, especializado en acompañamiento al cante y al baile tradicional flamenco.

El guitarrista Joan Mercadal se inspira en el jardín para llenarlo de música española. De los aires de elegancia clásica hasta la emoción flamenca, la sutileza de su música se acomoda entre la piedra.


 

TATO SÁENZ

Músic i compositor. Especialista en Música Clàssica Índia, apropa als ioents les sonoritats d’aquest art amb la veu a través del cant Dhrupad, el Sitar (instrument de corda) i el Bansuri (flauta de bambú). Treballa la seva música des dels Ragas amb gran respecte per la tradició atenent al Rasa des de la devoció por allò autàntic i l’honestetat. De formació clàssica, amb un gran bagatge com a músico a diferents projectes, ha composat música per a Dansa, Teatre, Documental i  Cinema.

Músico y compositor. Especialista en Música Clásica India, acerca a los oyentes las sonoridades de este arte con su voz a través del canto Dhrupad, el Sitar (instrumento de cuerda) y el Bansuri (flauta de bambú). Trabaja su música desde los Ragas con gran respeto por la tradición atendiendo al Rasa desde la devoción por lo auténtico y la honestidad. De formación clásica, con un gran bagaje como músico en diferentes proyectos, ha compuesto música para Danza, Teatro, Documental y Cine.

 

 

 

setembre 1 @ 19:00 — setembre 15 @ 19:30
19:00 — 19:30 (336h 30′)