Acte de reconeixement i lliurament de Cartes Honorífiques de Mestre Artesà Trencador de Marès per a MAGÍ MOLL RIERA i per als GERMANS MOLL PONS. Farà entrega de les cartes el conseller d’Economia i Territori, Sr. Josep Pastrana.

 

 

Aquest acte de reconeixement als trencadors i família dels trencadors que van obrir la pedrera de la Bretxa a les pedreres de s’Hostal s’emmarca en la línia patrimonial-etnològica de Lithica per a la visibilització i posada en valor de l’ofici de trencador i del patrimoni de la cultura de la pedra de Menorca.

 


 

Acto de reconocimiento y entrega de Cartas Honoríficas de Maestro Artesano Cantero del Marés para MAGÍ MOLL RIERA y para los HERMANOS MOLL PONS. Hará entrega de las cartas el conseller d’Economia i Territori, Sr. Josep Pastrana.

 

Este acto de reconocimiento a los canteros y familia de los canteros que abrieron la cantera de la Brecha en las canteras de s’Hostal se enmarca en la línea patrimonial-etnológica de Lithica para la visibilización y puesta en valor del oficio de cantero y del patrimonio de la cultura de la piedra de Menorca.

 


 

+INFO D’INTERÈS:

Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial de Menorca

 

octubre 29 @ 12:00
12:00 — 13:00 (1h)