Informació de circulació i seguretat dins del recinte: a partir de les 18.30h l’accés al recinte serà només amb entrada de concert.

17 de juliol a les 20 h 
SALVADOR SOBRAL – música d’autor
Presentació del disc “Paris, Texas”

Salvador Sobral, veu
Júlio Resende, piano
André Rosinha, contrabaix
Bruno Pedroso, bateria

A Salvador Sobral se’l reconeix fàcilment per ser l’artista que més puntuació ha obtingut en la història del programa Eurovisió… però esperam recordar-lo per tantes altres virtuts després del seu pas per Pedra Viva.

Ens presenta “París, Lisboa”, el segon disc, un viatge sense sortida ni arribada, que pretén unir les dues ciutats entre les que s’ha gestat, mentre amb títol i portada homenatja també el clàssic de Wim Wenders, “Paris, Texas”.

A Sobral el diverteix profundament això de cantar dalt d’un escenari professional. La qualitat dels seus concerts és directament proporcional a la seva actitud de bon vivant, una positura desinhibida que converteix la posada en escena en una experiència paradoxalment emotiva i festiva. Tan paradoxal com el binomi Eurovisió-Pedra Viva, una aposta que s’emmiralla en la manera com Salvador va irrompre dins el certamen internacional: com el cavall de Troia, amb una cançó fina i gens eurovisiva.

 

 

juliol 17 @ 20:00
20:00 — 21:30 (1h 30′)