Lithica participa a la V Mostra d’Entitats del Tercer sector de Menorca

V Mostra Fòrum Entitats Tercer Sector Menorca

EL missatge de Lithica a través de la Mostra

Lithica participa a la V Mostra d’Entitas del Tercer Sector de Menorca… enguany virtual: un espai de trobada per conèixer les entitats de l’illa i les propostes per què tots siguem motor del canvi en la transformació de la societat. Des del 20/11/20 i durant vint dies es pot seguir la V Mostra d’Entitats de Menorca a les xarxes del Fòrum ETS i a www.mostraentitatsmenorca.org.

El lema d’enguany “Molts de pocs fan un molt!” perquè tots i totes podem aportar el nostre gra d’arena per millorar el nostre entorn.

El missatge de Lithica: animar tothom a ser més conscients que mai del patrimoni de paisatge de pedra de Menorca… Pedra seca, pedra tallada, un paisatge que forma part de la nostra identitat i que podem descobrir i compartir a les pedreres de s’Hostal: Lithica · V Mostra Fòrum Entitats Tercer Sector Menorca

—————————————————————————————————————————————————————————————–

Lithica participa en la V Muestra de Entidades del Tercer Sector de Menorca… este año virtual: un espacio de encuentro para conocer a las entidades de la isla y sus propuestas para que todos seamos motor del cambio en la transformación de la sociedad. Desde el 20/11/20 y durante veinte días se puede seguir al V Mostra d’Entitats de Menorca en las redes sociales del Fòrum ETS y en www.mostraentitatsmenorca.org.

El lema de este año “Muchos pocos suman un mucho!” porque todos podemos aportar nuestro grano de arena para mejorar nuestro entorno.

El mensaje de Lithicaes ser más conscientes que nunca del patrimonio de paisaje de piedra de Menorca… Piedra seca, piedra tallada, un paisaje que forma parte de la identidad de Menorca y que podemos descubrir y compartir en las canteras de s’Hostal