VISITA ‘ELS OFICIS DE PEDRA’ EN EL DIA DEL LABERINT

L’1 de maig, dedicat al Dia del Laberint, vam tenir una solejada jornada de portes obertes molt animada. Vam començar el matí amb la visita de la paredadora Federica Mahieu a l’Espai de Pedra Seca i a les Pedreres Antigues (de 10.00 a 11.30h), on proveïda amb eines per treballar la pedra, ens va explicar les característiques generals de la pedra seca i l’extracció

Seguidament vam fer una passejada laberíntica amb Anna Bagur pels jardins descobrint que les pedreres s’han convertit en un art del paisatge.

 

El grup de visita es va interessar per les característiques de la pedra seca a Menorca, la forma com es fa una paret seca i els tipus de pedra de l’illa.

El 1 de mayo, dedicado al Día del Laberinto, disfrutamos de una soleada mañana de puertas abiertas muy animada. Comenzamos el día con la visita de la paredadora Federica Mahieu en el Espacio de Piedra Seca y en las Canteras Antiguas (de 10.00 a 11.30h), donde con la ayuda de las herramientas para el trabajo de la piedra nos explicó las características generales de la piedra en seco y la extracción.

Seguidamente realizamos un paseo laberíntico con Anna Bagur por los jardines descubriendo como las canteras se han convertido en un arte del paisaje.

Una de les pedreres d’extracció manual on vam ‘llegir’ les marques que deixà el trencador i l’estratègia de l’extracció.